Ulei de măsline pe stomacul gol? Află beneficiile! » OlivesLife Romania

Ulei de măsline pe stomacul gol? Află beneficiile!

Uleiul de măsline extravirgin este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase și nutrienţi care sunt valoroși pentru sănătate.

Dacă nu te gândeai totuși să-l bei ca atare și pe stomacul gol, e bine să ştii că specialiştii spun că acest obicei aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate:

Uleiul de măsline pe stomacul gol curăță ficatul
Are proprietăți curative pentru colon
Conţine Omega-3, deci te ajută să slăbești sănătos
Stimulează metabolismul
Uleiul de măsline pe stomacul gol creşte nivelul colesterolului HDL şi protejează inima de boli
Efect antiinflamator
Consumat pe stomacul gol, protejează creierul de Alzheimer
Scade riscul de depresie și îmbunătățește memoria

În plus, uleiul de măsline are un efect benefic asupra unghiilor, a pielii și a părului, redându-le aspectul sănătos. Se știe deja că este un ingredient nelipsit din măștile pentru păr sau ten, însă este mult mai eficient administrat intern.

De ce e diferit uleiul de măsline de la Olive’s Life?

Încă de la început, mulți dintre voi ne-au întrebat de ce uleiul nostru este mai bun? Datorită acidității mici (0.3% – 0.7%), dar și a valorii de peroxid (<20 meq), uleiurile noastre sunt mai calitative, iar uleiul de măsline extravirgin Premium are un efect mai mare in tratamentul natural bazat pe consumul zilnic.

Indiferent de utilizările și beneficiile acestui produs, la Olive’s Life vei găsi atât o gamă largă de uleiuri de măsline cu aciditate mică de calitate net superioară celor din magazine, precum şi Cosmetice Bio pe bază de ulei de măsline, o alternativă mult mai sănătoasă şi mai rentabilă decăt clasicele cosmetice.

Citeşte mai multe despre proprietăţile fiecărui sortiment din gama de ulei de măsline virgin, extravirgin sau cu arome naturale pe oliveslife.ro/ulei-masline 💚

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×