Regulament desfășurare concurs de Paște

 

1. Definiții

Promoția este desfășurată exclusiv pe site-ul oliveslife.ro, de către SC ERPA PREMIUM VISION SRL, cu sediul social in Chițorani, Str. Iuliu Maniu, nr. 102, jud. Prahova, Romania, CUI: RO 40933661, Reg. Com.: J29/1480/2019, denumita în continuare drept OlivesLife.

Tombola se desfășoară în intervalul 22 – 25 aprilie 2021, inclusiv. Premiul constă într-un coș cadou cu produse de Paște, în valoare de 282 lei, inclusiv TVA.

Coșul cadou, denumit în continuare premiu, constă în:

  • Vin spumant Rhein Extra Brut Imperial, 750ml
  • Vin roșu demisec Prahova Valley Fetească Neagră, 750ml
  • Cremă Sisinni Family Spreads, Rito’s Food, 400g
  • Cafea măcinată Jardin, 250g
  • Miere Olive’s Life, 440g
  • Gem Rito’s Food, 500g
  • Ceai organic Rituals, 50g
  • Bețișoare parfumate de lux Rituals, 50ml

2. Condiții de eligibilitate

Promoția se desfășoară pentru orice client persoană fizică / juridică de pe site-ul oliveslife.ro. În cazul clienților care nu au vârsta minimă de 18 ani împlinită până la data de finalizării tombolei, menționată mai sus, premiul se va livra către o persoană cu vârsta împlinită peste 18 ani, care este părinte / tutore legal al acestora sau desemnat de aceștia pentru livrare.

Poate fi eligibil orice client cu reședința în orice zonă, însă doar dacă adresa de livrare a premiului oferit este situată pe teritoriul României.

Este eligibil orice client care a efectuat o comandă cu valoare minimă de 400 lei inclusiv TVA, însemnând suma înscrisă în coloana “Sub-total” din secțiunea de Livrare și facturare. Nu se vor lua în calcul costurile de livrare, cupoane și orice cost suplimentar pentru procesarea plății la livrare (ramburs).

3. Desemnarea

Extragerea va avea loc pe data de 26 aprilie 2021, iar numele câștigătorului sau al câștigătoarei va fi postat pe paginile noastre de Facebook și Instagram, în aceeași zi.

4. Confidențialitatea datelor personale

Operatorul datelor Dvs. cu caracter personal pe site-ul oliveslife.ro este SC ERPA PREMIUM VISION SRL, cu sediul social in Chitorani, Str. Iuliu Maniu, nr. 102, jud. Prahova, Romania, CUI: RO 40933661, Reg. Com.: J29/1480/2019, denumita in continuare drept OlivesLife.

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Informațiile utilizatorilor acestui site-ului sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii OlivesLife. Informațiile transmise de Utilizator se pot folosi de către OlivesLife pentru confirmarea comenzilor, promoții etc. Utilizatorii pot solicita în orice moment ștergerea acestor date din baza de date în urma unei cereri formulate în scris și comunicate OlivesLife la adresa de email gdpr@oliveslife.ro sau la sediul acesteia.

Mai multe informații despre confidențialitatea datelor poți găsi aici.

5. Întrebări și reclamații

Pentru orice întrebări suplimentare, te rugăm să ne apelezi la tel: +4 0726 255 011 sau să ne scrii pe adresa de email: contact@oliveslife.ro.

Dacă întâmpini probleme pe parcursul efectuării comenzilor online, nu ezita să ne contactezi pe adresa contact@oliveslife.ro sau telefonic la numărul de telefon +40 726 255 011.