fbpx

Schimbările de temperaturi îți afectează pielea? Cosmeticele bio îți vin în ajutor!

Iarnă sau primăvară?

Începutul anului 2020 pare să aducă mari dereglări climatice, la nivel global. Trecerea bruscă de la o temperatură scazută la una ridicată sau de la un anotimp la altul, așa cum se întmplă din ce în ce mai des, are un efect direct asupra pielii. Presiune atmosferică scăzută, temperaturi extreme sau anormale, gradul de umiditate joacă un rol important. Ele influențează negativ corpul nostru, ducând la accentuarea anumitor boli de piele, cum ar fi cele inflamatorii sau alergice.

Dacă te temi de pielea afectată de schimbările de temperaturi, nu-ți face griji! Olive’s Life te pregătește de primăvară cu produse cosmetice bio, o alternativă mai sănătoasă și la fel de eficientă a clasicelor produse de îngrijire a corpului.

Ce pot folosi pentru calmarea pielii și tratarea iritațiilor?

Pentru că are proprietăți anti-inflamatorii, untul de corp cu ulei de măsline organic și extract de Aloe Vera de la Nioti este ideal pentru tratarea iritatiilor. Acesta calmează chiar și cea mai uscată piele și o menține moala si netedă, oferind o senzație mătăsoasă. Are un miros plăcut și dulce de aloe și o textură bogată și cremoasă, care intră repede în piele după aplicare.

Unt de corp cu ulei de măsline organic și extract de Aloe Vera Nioti, 100ml

Untul de corp Nioti cu aloe vera este o sursă sigură de nutrienți, vitamine, minerale și aminoacizi pentru organism.

Nu folosesc cosmetice. Ce pot folosi pentru baie sau duș?

Pentru rutina zilnică a băii sau a dușului, încearcă loțiunea de corp cu ulei organic și extract de rodie. Este o loțiune de corp ușoară, cu ulei organic și extract de rodie care hrănește și îngrijește pielea și menține o hidratare intensă. Conține vitaminele A, C si E. Loțiunea este îmbogățită cu extract de rodie și ulei de măsline – se recomandă să aplicați un strat pe pielea curată, ca parte din rutina zilnică a băii sau a dușului.

Loțiune de corp cu ulei organic și extract de rodie Nioti, 250ml

Aplicați lotiunea de corp cu miscări ușoare pe tot corpul, în fiecare zi, pe pielea curată. Pentru o hidratare intensă și același parfum revigorant de rodie, noi vă recomandăm să începeți cu o spumă de baie Nioti cu extract de rodie.

Găsești gama de cosmetice bio de la Nioti pe www.oliveslife.ro/cosmetice/nioti

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×