DESCOPERĂ PRODUSELE RITUALS

Transformă rutina zilnică în ritual…

The Ritual of Sakura

Sărbătorește fiecare zi ca un nou început!

Sărbătorește frumusețea efemeră a florii Sakura! Ca și viața însăși, frumusețea sa este de scurtă durată și prețioasă și trebuie să ne bucurăm de ea din plin.

Descoperă The Ritual of Sakura și transformă fiecare zi într-un nou început, cu parfumul delicat și revigorant al florilor de cireș și lapte de orez organic, din produsele de îngrijire a corpului de la Rituals.

Descoperă produsele

The Ritual of Ayurveda

Readu la viață armonia interioară, cu parfumul echilibrant al trandafirului indian și al uleiului de migdale.

Înțelepciunea antică din India vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea și starea de bine, purificându-vă și hrănindu-vă energia. The Ritual of Ayurveda a fost creată cu grijă, pentru a susține această filosofie, și oferă o colecție de produse de lux pentru locuință și pentru îngrijirea corpului, ce ajută la echilibrarea corpului, a minții și a sufletului.

Vezi gama de produse
Ritual of Hammam

Purifică-ți corpul cu esențele Hammam

Hammam-ul este una dintre cele mai vechi tradiții de curățare din lume. Experiența băii cu abur din Est purifică corpul și spiritul.

Acest obicei antic este inspirația colecției moderne Hammam pentru casa ta. Închide ochii și simte căldura propriei ceremonii pentru bunăstare.

Lasă-te inspirat...

Relaxează-te cu arome luxuriante

Crează o ambianță dulce și romantică în căminul tău, cu aceste bețișoare parfumate cu aromă bogată, din colecția Private Collection.

Sticla cu design elegant reprezintă o modalitate elegantă de a-ți parfuma locuința. Bețișoarele parfumate își fac simțită prezența subtilă în aer, fără a fi necesar să le întoarceți. Totuși, dacă preferi un parfum mai intens, bețișoarele pot fi întoarse mai des, pentru a emana un parfum adecvat preferințelor tale.

Bucură-te de o atmosferă elegantă și specială pentru până la 5 luni și combină bețișoarele parfumate cu lumânarea asortată pentru a îmbogăți experiența parfumului.

Descoperă aromele
Bețișoare parfumate Rituals Sweet Jasmine 100ml

Lumânări cu parfum exotic

Bucură-te de zeci de ore de terapie a simțurilor cu aceste lumânările intens aromate, de la Rituals!

Cu parfum lemnos exotic, arome dulci și delicate de lotus sacru combinat cu ceai alb organic sau cardamom verde, cele mai căutate arome din lume îți vor crea o atmosferă relaxantă, intimă în sufragerie. Pentru a îmbogăți experiența parfumului, combinați cu bețișoarele parfumate de la Rituals.

Mai multe...

Oferă un cadou special cuiva drag

Sărbătorește fiecare zi ca un nou început, cu aceste produse de îngrijire bazate pe colecțiile de îngrijire a corpului de la Rituals, într-o cutie de cadou luxuriantă. Pentru că este gratuită și reutilizabilă, poți oferi acestei cutii de cadou o a doua viață, păstrând în ea fotografii, scrisori sau alte obiecte.

Comandă online de acasă, plătește în siguranță cu cardul prin mobilPay, iar noi îl
livrăm rapid, oriunde în România!

Adaugă în Wishlist
-10%
NOU!
420,00 lei(-10%)
380,00 lei TVA inclus
Adaugă în Wishlist
Adaugă în Wishlist
Adaugă în Wishlist
Adaugă în Wishlist
Stoc epuizat
Adaugă în Wishlist
Adaugă în Wishlist
NOU!
Adaugă în Wishlist
Adaugă în Wishlist