Comenzile efectuate după data de 28.04 vor fi livrate începând cu data de luni, 10.05

Refuză

Rituals, brand-ul de lux care te ajută să transformi rutina în ritual

despre rituals

De câteva săptămâni, ați putut vedea pe site-ul nostru o gamă de produse noi, de la Rituals, iar acum a venit timpul să vă povestim puțin despre acest brand, despre care suntem foarte încântați!

Rituals este o companie din Olanda, dar una cu o atenție foarte internațională, potrivit fondatorului său olandez, Raymond Cloosterman, care a început cariera lucrând la Unilever înainte de a se lansa în propria afacere. Brandul său este acum disponibil în multe țări, cu o distribuție tot mai mare în Europa pe parcursul ultimilor ani.

rituals logo

Rituals… transformă rutina în ritual

În anul 2000, fondatorul Raymond Cloosterman și-a început aventura dintr-o pasiune adânc înrădăcinată: „Cred cu pasiune că își pot transforma rutinele zilnice în momente mai semnificative dacă acordă o atenție puțin mai mare detaliilor.” Această filozofie a dus la un concept unic de combinare a produselor cosmetice pentru casă și corp – așa s-a născut Rituals… Cu o colecție luxoasă de produse de înaltă calitate pentru a îmbogăți trupul și sufletul, brand-ul de renume oferă de la produse de îngrijire corp și facială până la produse pentru casă, cum ar fi lumânări parfumate, parfumuri de cameră și de corp sau produse de lux pentru machiaj.

Vezi aici produsele pentru casă Rituals…

 

Conceptul Rituals

Ideea este simplă: fericirea poate fi găsită în cele mai mici lucruri. Acestea îți transformă rutinele de zi cu zi în momente de îngăduință cu ajutorul unor produse de lux.

Bucurați-vă de o baie caldă aromată cu lumânări și ulei sau răsfățați-vă cu un mini tratament acasă pentru a crea o experiență semnificativă și memorabilă în rarele momente ale „timpului meu”. Produsele lor nu doar că sunt foarte eficiente, dar au arome senzaționale și au un look aparte în orice cameră. Aceasta este filosofia Rituals: ​​îmbogățirea micilor lucruri din viață cu un strop de lux. Veți putea distinge această semnătură unică în fiecare produs.

Autentic și estic

Colecțiile se bazează pe vechile tradiții orientale. Fiecare cultură străveche are propriile ingrediente selectate special și beneficii distincte. Rituals combină acestea cu tehnologii inovatoare pentru a crea un mod unic de a experimenta aceste tradiții orientale străvechi, cum ar fi propria ta baie Hammam (baia turcească cum se numește modern în occident), echilibrarea energiilor tale Yin și Yang cu Tao sau cufundarea în filosofia Ayurvedică cu colecții de baie, corp și produse pentru casă.

brandul rituals

Inspirate de natură

Rituals mențin standarde ridicate atunci când vine vorba de produsele lor. Întrucât natura este sursa inspirației lor, ei doresc să se asigure că este tratată cu respectul pe care îl merită. Acesta este motivul pentru care folosesc ingrediente naturale, regenerabile și organice pentru produsele lor și alternative sigure pentru orice nu le poate oferi natura.

Află mai multe despre produsele de îngrijire corp

 

Aspecte cheie ale produselor Rituals

  • Produsele Rituals nu sunt testate niciodată pe animale, ci sunt testate în schimb de voluntari umani entuziaști, iar compania susține activ „Proefdiervrij” sau Dutch Society for the Replacement of Animal Testing (dsRAT) – societatea olandeză pentru înlocuirea testării pe animale
  • Folosesc cât mai multe ingrediente organice
  • Toate produsele lor sunt testate de dermatologi proeminenți
  • Linia lor de produse este potrivită pentru vegetarieni
  • Pentru a-și păstra amprenta de carbon pe mediu cât mai mic, majoritatea produselor lor sunt fabricate în Europa

 

În magazinul nostru online, www.oliveslife.ro, vei regăsi o parte din cele mai bune produse Rituals, la prețuri mai accesibile decât în alte site-uri.

One thought on “Rituals, brand-ul de lux care te ajută să transformi rutina în ritual

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×