Olive’s Life, povestea noastră pe zpl.ro

Olive’s Life, la Ploiesti: O antreprenoare a adus în oraș produse grecești din măsline și miere bio

Așa sună titlul din zpl.ro care ne-a pus pe harta locală a comercianților online. Dar cine suntem noi? Suntem Anca și Ovidiu Pătrașcu și, înainte de orice, suntem o familie unită și ne respectăm, atât personal, cât și profesional.

Ne place să călătorim, iar printre destinațiile favorite, având și 3 copiii, este Grecia – știm, pare clișeu deja – dar acolo ne simțim cel mai bine și ne bucurăm de liniște, peisaje și delicatese tradiționale aparte.

Conceptul Olive’s Life Romania a “luat startul” atunci când pasiunea noastră pentru produsele grecești s-a întâlnit, într-un magazin de familie din orășelul-stațiune Polychrono, cu devotamentul și ospitalitatea familiei Kaplanis – Georgia și Spyros – patronii și cei care vând, zi de zi, într-un micuț, dar atent aprovizionat shop din Halkidiki.

Citește in zpl.ro povestea noastră și drumul conceptului Olive’s Life, din inima Greciei, acolo unde afacerea transmisă între generații a familiei Kaplanis ne-a inspirat să aducem brandul Olive’s Life în casele românilor.

Vezi articolul

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×