Olives Life, peste 18 branduri noi în 2020

peste 18 branduri noi în 2020

2020, un an cu bune și cu rele… un an în care am livrat pentru ca tu să #staiacasa în siguranță și în care ne-am dezvoltat împreună cu voi, clienții, fanii și colaboratorii noștri.

Olive’s Life a început în 2019, de la un magazin online exclusiv cu produse din Grecia, dar am ascultat nevoile clienților și cerințele din ce în ce mai complexe ale segmentelor de food și produse de îngrijire. Astfel, sub deviza “Mănânci sănătos, trăiești sănătos”, am devenit ceva mai mult, sursa ta online de produse naturale, healthy, bio și chiar gift shop.

Pentru că ne apropiem de finalul anului, vrem să împărtășim căteva din colaborările de succes și cifre din acest an.

 

Peste 900 de clienți și 18 branduri noi în 2020

Peste 2000 de comenzi & counting atât pe site-ul nostru cât și pe Marketplace, peste 900 clienți care ne-au “călcat pragul online” și 25 de branduri pe site, din care peste 18 branduri noi cu care am început colaborarea în a doua jumătate a lui 2020. Acestea sunt cifrele cu care ne mândrim – și v-am pregătit o surpriză pe final de an, cu un al 19-lea brand deja îndrăgit la nivel național și chiar… regal!

Printre brand-uri consacrate la nivel modial, precum Rituals, LARQ, Botanium sau Iehana, care produce singurele cosmetice din România cu apă Kangen (recunoscută internațional pentru proprietățile miraculoase de restructurare), anul acesta ne-am propus să #sustinemproducatoriilocali. Astfel, am adăugat în portofoliu mai multe brand-uri autohtone cu produse bazate pe ingrediente naturale, fabricate handmade în România.

Așa am ajuns să colaborăm cu simpaticele fete de la Fleurane și Nympheum, care împrospătează gama noastră cu uleiuri esențiale și cosmetice din lavandă sau citrice – dar și mai recent, cu Beleni, care va aduce culoare în viața ta cu lumânări parfumate jucăușe ce amintesc de copilărie sau aromele dulci ale deserturilor îndrăgite.

Din aceste colaborări “cu parfum de lavandă” s-a născut și următoarea ce avea să vină din toamnă, cu Soapmill, aceștia devenindu-ne întâi clienți și apoi furnizori. Căutând acest brand la noi pe site, vei descoperi o gamă de săpunuri naturale, fără chimicale, uleiuri pentru corp și masaj sau cosmetice cu certificare bio, cu o prezentare originală. Soapmill sunt singurii producători români de cosmetice cu acest tip de certificare bio, conform unicului standard național din lume, cel austriac.

 

gama Soapmill
Soapmill, o gamă accesibilă cu produse certificate bio

 

Mănânci sănătos, trăiești sănătos nu este doar un motto, este principiul Olive’s Life

Dar nu ne-am extins gama doar pe cosmetice și produse pentru casă, ci și pe alimente, aducând nu mai puțin de 13 sortimente de măsline grecești, cea mai mare varietate online a unui singur furnizor. Din vară, ați putut vedea la Olive’s Life România unul din cele mai premiate uleiuri de măsline la nivel mondial, în 2 ani consecutiv – Marmaro Early Harvest Premium. Fabricat exclusiv în producție limitată, acest tip de ulei de măsline are un nivel foarte scăzut de aciditate (0,27 %) și este plin de polifenoli (antioxidanți), care sunt benefici pentru sănătate. Află mai multe despre beneficiile uleiului de măsline pe blogul nostru.

 

Marmaro Early Harvest
Marmaro, un ulei premiat

 

O altă noutate la Olive’s Life este extinderea sortimentelor de ceaiuri cu încă 2 brand-uri, Greenfield și Tess, la prețuri foarte atractive, dar și o nouă gamă de cafea cu 3 mărci noi.

Jardin este cafeaua cu care simți că trăiești! E disponibilă în mai multe sortimente – măcinată, boabe, solubilă, dark sau medium roast. Cafeaua Jardin este deosebită datorită aromelor sale și a gustului de după, iar exclusiv pe oliveslife.ro vei găsi chiar și un pachet cadou cu 2 cafele și cană personalizată.

Pentru că vom recapitula timp de câteva zile pe social media despre colaborările noastre, vă invităm să descoperiți toate produsele de pe www.oliveslife.ro și beneficiile lor. La noi, veți găsi mereu promoții, cadouri la comenzi și PREȚURI MICI TOT ANUL!

 

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×