Olive’s Life, din ce în ce mai apreciat

Cosmeticele noastre bio sunt din ce în ce mai apreciate!

Pentru că am primit din primele luni multe cereri de testare a cosmeticelor noastre, am trimis și noi acum câteva săptămâni un pachet de testare, conținând o cremă de maini si un exfoliant cremă pentru picoare, de la Mythos.

Destinatar? Irina, autoarea unui blog amplu despre produsele de beauty și alternative bio, Momentul de Frumusețe. Irina este consultant și reprezentant al mai multor mărci de renume din domeniu, blogger de beauty din 2017 și mamă din 2016. Blog-ul ei, Momentul De Frumusețe, are mii de cititoare, toate reunite de pasiunea pentru naturalețe, sănătate și frumos.

Irina a primit de la Olive’s Life câteva produse pentru a le testa timp de 2 saptămâni, iar feedback-ul nu a întârziat să apară. Citiți pe blogul ei un review despre crema de mâini și exfoliantul pentru picioare de la Mythos, după ce le-a testat amănunțit.

Produsele le găsiți pe site-ul nostru la oliveslife.ro/produse/ingrijire-corp, iar articolul Irinei il puteți vedea la acest link.

Și nu doar cosmeticele…

În același ritm, noiembrie a adus o nouă și fermecătoare prezență a Olive’s Life Romania în blogosfera autohtonă de produse pentru sănătate și frumusețe.

De data aceasta, prin intermediul unei bloggerite de același calibru, Ioana S. Pavel, Beauty & Fashion Blogger, pasionată de noutăți din industria cosmetică. Ioana este pasionată de sănătate, alimentație sănătoasă și mișcare. Este tenace și are mereu o atitudine fresh, așa că “vine mănușă” pe profilul brandului nostru și am fost foarte încăntați să aflăm părerea ei despre beneficiile consumului de măsline și de ulei de măsline extravirgin Olive’s Life.

Te invităm să descoperi viziunea ei despre contribuția brandului și a produselor noastre la un stil de viață sănătos, dar și să descoperi o bogată sursă de tips&tricks din domeniu.

Totul pe www.ioanaspavel.ro!

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×