Ceai natural de trandafiri de damasc Deliciul Mihaelei

Ceaiul natural de trandafiri de la Deliciul Mihaelei este sursa ta de sănătate. Petalele de trandafiri sunt pline de vitamina C, dar şi vitaminele A, B, D și E, calciu, fier, fosfor, zinc. Conțin antioxidanți puternici pentru creșterea rezistenței organismului.

Petalele sunt recoltate dimineața devreme, de la flori din soiul Rosa Damascena, complet desfăcute. Uscarea petalelor se face natural și se depozitează în locuri curate și bine aerisite.

Beneficii ale infuziei de ceai de trandafiri:

  • Ajută la construirea unui sistem imunitar puternic, datorită cantității mari de vitamina C și flavonoidelor
  • Elimină toxinele din corp și întărește funcția ficatului
  • Elimină greața, stimulează digestia și tranzitul intestinal
  • Contribuie la refacerea florei intestinale
  • Sprijină scăderea în greutate
  • Ajută foarte mult în problemele digestive: diaree, constipație, stomac leneș, ulcer gastric
  • Curăță rinichii și vezica biliară, tratând și prevenind infecțiile urinare
  • Ceaiul ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi prin deblocarea tractului urinar
  • Contribuie la eliminarea lichidului în exces din organism
  • Calmează durerile provocate de mastită, la mamele care alăptează
  • Ușurează simptomele răcelii și gripei și calmează durerile de gât
  • Se recomandă pentru eliberarea căilor respiratorii, tuse convulsivă și crize de astm
  • Calmează sistemul nervos central, ameliorează depresia și apatia, tulburările anxioase, insomnia

Ingrediente: petale uscate de trandafiri din specia Rosa Damascena.

Intrucţiuni de preparare: încălziţi apa până aproape de fierbere, apoi adăugaţi o linguriță de petale la 250 ml de apă fierbinte (nu clocotită) şi lăsați la infuzat. Vă recomandăm să lăsați la infuzat timp de 5 minute cu o felie de lămâie, și să adăugați miere după gust.

Sfat: Pentru un gust intens, savurează acest ceai de trandafiri cu o miere de cimbru.

Avertizare: este contraindicat persoanelor care iau medicamente pentru subțierea sângelui.

Condiții de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și umiditate.

Termen de valabilitate: 24 luni