Din Grecia, in casa ta!

Am decis sa creem un loc special pentru meraki (sufletul muncii noastre), prin propria noastra productie de masline in Polychrono, aflat in Halkidiki.

Astfel, putem impartasi pasiunea noastra cu restul lumii, iar cat mai multe familii pot avea in casele lor produsele create de noi, cu pasiune, din masline grecesti de cea mai buna calitate.

Descopera produsele

Deja consacrat în comerțul local din Halkidiki, conceptul Olive’s Life aduce, în România, bogăția și beneficiile unei comori naturale din inima Greciei.

Iar pentru că ne-am dorit să fim mereu aproape de lucrurile care contează – bucuria de a dărui – am ales să aducem și să dăm viață ideilor de cadouri pentru cei dragi.

4000+

Comenzi

560+

Produse pe site

1500+

Clienți mulțumiți

4.9/5

Satisfacția clienților

“Trăiești sănătos, mănânci sănătos”

alege să folosești produse naturale și alimente sănătoase

“Născuți în inima livezilor de măslini din Peloponesia și crescând cu produsele lor, am învățat să trăim printre misterele naturii.

Fermecați de măsline și de uleiul de măsline, familia noastră le-a integrat din rolul de producători, oameni de stiință și ambasadori ai beneficiilor lor asupra sănătății omului.”

 

– Fondatorii Olive’s Life Greece

Te invitam în lumea Olive’s Life

unde vei descoperi sortimente alese de ulei de măsline,dar și multe produse ce-ți vor lăsa gura apă și te vor provoca la rețete culinare din bucătăria mediteraneană.

Vezi toate produsele