Din Grecia, în casa ta!

“Am decis să creem un loc special pentru meraki (sufletul muncii noastre), prin propria producție de măsline în Polychrono, aflat în Halkidiki.

Astfel, putem împărtăși pasiunea noastra cu restul lumii, iar cât mai multe familii pot avea în casele lor produsele create de noi, cu pasiune, din măsline grecești de calitate.”

Aceasta este deviza fondatorilor Olive’s Life Greece, care sunt prezenți pe piața din România încă din 2019.

Descopera produsele

Deja consacrat în comerțul local din Halkidiki, conceptul Olive’s Life aduce, în România, bogăția și beneficiile unei comori naturale din inima Greciei.

Iar pentru că ne-am dorit să fim mereu aproape de lucrurile care contează, cum ar fi bucuria de a dărui, am ales să aducem și să dăm viață ideilor de cadouri pentru cei dragi.

4000+

Comenzi

200+

Produse pe site

1500+

Clienți mulțumiți

4.9/5

Satisfacția clienților

“Trăiești sănătos, mănânci sănătos”

alege să folosești produse naturale și alimente sănătoase

“Născuți în inima livezilor de măslini din Peloponesia și crescând cu produsele lor, am învățat să trăim printre misterele naturii.

Fermecați de măsline și de uleiul de măsline, familia noastră le-a integrat din rolul de producători, oameni de stiință și ambasadori ai beneficiilor lor asupra sănătății omului.”

 

– Fondatorii Olive’s Life Greece

Te invităm în lumea Olive’s Life

unde vei descoperi sortimente alese de ulei de măsline, dar și multe produse ce-ți vor lăsa gura apă și te vor provoca la rețete culinare din bucătăria mediteraneană.

Vezi toate produsele