Deja consacrat în comerțul local din Halkidiki, conceptul Olive’s Life aduce, în România, bogăția și beneficiile unei comori naturale din inima Greciei – măslinele și produsele cărora le dau viață aceste fructe sănătoase, în viața ta de zi cu zi.

Nascuti in inima livezilor de maslini din Peloponesia si crescand cu produsele lor, am invatat sa traim printre misterele naturii. Fermecati de masline si uleiul de masline, familia noastra le-a integrat din rolul de producatori, oameni de stiinta si ambasadori ai beneficiilor lor asupra sanatatii omului.

Fondatorii Olive’s Life

Din Grecia, in casa ta!

Am decis sa creem un loc special pentru meraki (sufletul muncii noastre), prin propria noastra productie de masline in Polychrono, aflat in Halkidiki. Astfel, putem impartasi pasiunea noastra cu restul lumii, iar cat mai multe familii pot avea in casele lor produsele create de noi, cu pasiune, din masline grecesti de cea mai buna calitate.

Descopera Olive's Life

Te invitam în lumea Olive’s Life

unde vei descoperi sortimente alese de ulei de măsline, pentru un gust traditional grecesc, dar și condimente și măsline pentru arome și rețete culinare autentice din bucătăria mediteraneană.

Printre acestea, în magazinul nostru vei regăsi selecții din măslinele din Halkidiki, simple sau cu diverse arome dulci și picante, vidate sau la borcan. Alege din peste 10 sortimente de măsline: Thruba din Thassos, măsline verzi și negre din Amfissa, Ouzo Meze sau faimoasele măsline Kalamata – acestea sunt doar câteva exemple…

Vezi toate produsele