Crearea contului: crearea unui cont nu este obligatorie, fiind recomandată doar pentru ușurarea în viitor a procesului de comandă. Crearea contului necesită completarea formularului de înregistrare, orice acces ulterior fiind asigurat prin introducerea datelor de autenficare.

Atenție! Păstrează cu grijă datele de autentificare și nu permite nimănui accesul la acestea!

Selectarea produselor: poți opta între variantele de căutare a acestora folosind căsuța de căutare din partea de sus a site-ului sau selecția în funcție de categorii urmată de filtrarea oferită pe site. Odată selectat produsul dorit, apasă butonul Adaugă în coș.

Coșul de cumpărături: îți permite să continui cumpărăturile, să modifici cantitatea dorită, să vezi prețul transportului și să aplici un cupon (după disponibilitate). De îndată ce ești gata cu acest pas, apasă butonul Plasează comanda.

Finalizarea comenzii: necesită fie autentificarea în cont, fie finalizarea ei fără crearea unui cont. În cazul în care ești la prima comandă, va trebui să introduci datele necesare pentru facturare și livrare a comenzii, precum și modalitatea de plată. Ai posibilitatea de a introduce comentarii sau informații suplimentare privind comanda.

Întrucât este important ca tu să fii informat cu privire la termenii și condițiile de accesare și utilizare a site-ului, procesul de comandă, livrare și retur, îți recomandăm să citești cu atenție acest document. Și pentru că avem nevoie de acordul tău pentru a crea o relație contractuală, te rugăm să bifezi căsuța “Am citit și accept termenii și condițiile”, afișată langa butonul de Plasează comanda.

Ultimul pas constă in plasarea și confirmarea comenzii. Urmează să te contactăm în maximum 24 sau 48 ore lucrătoare pentru confirmarea comenzii.

Te așteptăm să descoperi magazinul nostru!

Dacă întâmpini probleme pe parcursul efectuării comenzilor online, nu ezita să ne contactezi pe adresa contact@oliveslife.ro sau telefonic la numărul de telefon +40 726 255 011.