fbpx

Cum alegi măslinele?

Care măsline sunt mai sănătoase?

Pe scurt, răspunsul este: măslinele negre!

Oferta generoasă de pe piaţă ne pune adesea în mare dificultate atunci când trebuie să alegem un sortiment de măsline.Chiar dacă la standurile cu măsline găsim mereu un curcubeu de culori, de la verde la maro, la violet la negru sau chiar măsline de culoare roşie, toate măslinele încep de fapt în aceeaşi culoare: verde.

Însă cele mai sănătoase sunt considerate cele negre, originare din Grecia. Sortimentele de măsline negre Kalamon și Thruba de la Olive’s Life sunt culese doar la maturitate şi conservate în apă cu sare, având o aromă puternică. Procesul de producție este atent monitorizat, de la recoltare și până la ambalarea și etichetarea conform standardelor UE.

masline Grecia
Cea mai variată selecție de măsline din magazinele online

În plus, măslinele cu arome mai intense se pot servi cu ulei de măsline, pentru un gust mai puțin sărat.

Chiar și așa, negre, verzi, uscate, Kalamon, Halkidiki, Amfissa sau Thruba Thasos cu condimente sau fără, pe toate le găseşti pe oliveslife.ro/produse/masline. Sunt disponibile într-o gamă variată de sortimente de la 250g la 1kg, amblate în vid sau la borcan tip PET, pentru păstrare îndelungată mai eficientă.

Încearcă acum cele mai bune măsline și convinge-te și tu de calitatea lor!

One thought on “Cum alegi măslinele?

  1. M
    MIHAELA ENESCU says:

    Am cumparat trei variante de masline. Sunt de foarte buna calitate, mult mai bune fata de ce se gaseste in general la supermarket.

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×