Cauzele deteriorării părului și remedii bio

Vopsirea excesivă, decolorarea sau îndreptarea cu keratină sunt doar câteva din cauzele uscării și deteriorării părului – firele de păr devin uscate și casante.

Dacă obișnuiești să își usuci părul cu foehn-ul sau să îl periezi când este ud, trebuie să știi că aceste obiceiuri pot cauza probleme. Din fericire, există uleiuri de păr care pot combate aceste efecte și îți vor restabili sănătatea părului, de la vârfuri până la rădăcină.

Pentru hidratare și strălucire naturală, folosește uleiul de păr cu ulei de măsline organic, ulei de argan și ulei de mătase de la Nioti!

Ulei de păr cu ulei de măsline organic, ulei de argan și ulei de mătase Nioti, 100ml

Ulei de păr de la Nioti are o compoziție ușoară și oferă rezultate optime în hidratarea și fortifierea părului deteriorat.

Oferă hrănire și luminozitate imediată părului, datorită compoziției ușoare, efect care este atribuit uleiului abisinian și vitaminei E, ce facilitează pieptanarea și oferă netezire. De asemenea, acest ulei de păr poate fi folosit și în timpul verii, testele Nioti arătând că protejează părul de razele UV.

Îl găsești pe site la Promoție cu -14% Reducere: 🎁
www.oliveslife.ro/magazin/ulei-de-par-nioti/

În colecția noastră de produse de îngrijire pentru păr vei găsi câte un ulei potrivit fiecare tip de păr – gras sau uscat – și fiecare problemă. Alege-l pe cel care ți se potrivește!

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×