Ayurveda Rebalancing Ritual, un set de îngrijire ideal pentru clipele tale de relaxare

Set de îngrijire

Rituals creează cele mai frumoase seturi de cadou, perfecte pentru a fi dăruite dar și pentru a pune în valoare adevăratul potențial al produselor cosmetice create pentru a fi complementare în îngrijirea completă a corpului. Una dintre ofertele noastre preferate este acest set de îngrijire Rituals The Ritual of Ayurveda – Rebalancing Ritual.

set mediu rituals ayurveda

Cei de la Rituals au ales rebranding-ul cutiilor de cadou, astfel ca noile colecții vin într-o cutie de cadouri elegantă, cu un design mai simplu, ce continuă filosofia brand-ului de combinație între oriental și modern. În interiorul acestui set de îngrijire veți găsi 4 dintre cele mai râvnite produse Rituals; totul gata pentru cel mai suprem răsfăț! Începând cu dușul …

Descoperim întâi în cutie spuma de duș Ayurveda, probabil unul dintre cele mai luxoase produse din gama brand-ului. Acest gel spumant folosește ulei de migdale dulci și trandafir indian pentru a vă transporta într-o lume de lux, iar la final, vă va lăsa pielea moale și hidratată. Când am testat acest produs, gelul s-a transformat într-o spumă bogată – noi vă recomandăm să-l folosiți împreună cu un burete de duș.

set mediu rituals ayurveda set mediu rituals ayurveda
Pentru experiența totală de răsfăț, setul include, de asemenea, scrub-ul de corp Ayurveda. Acesta folosește exfoliatori pentru a îndepărta celulele moarte cu ușurință și uleiuri de lux ce înmoaie și hrănesc pielea.

Pentru a completa întreg ritualul de îngrijire a corpului, în interiorul setului se află și o cremă de corp. Infuzată cu o aroma delicată, dulce de trandafir indian și cu efectele calmante ale mierii de Himalaya, loțiunea intră în piele fără să se simtă grasă, dar totuși o hrănește perfect.

Mierea de Himalaya este obținută din pădurile virgine din munții Himalaya, cel mai natural mediu posibil și oferă nutrienți esențiali și vitamine. În plus, mierea de Himalaya este o bună sursă de minerale, are un efect de hidratare special și lasă pielea mai delicată.

Pentru a vă oferi o mică notă de lux în rutina de fiecare zi, setul include și săpun de mâini Ayurveda!


Acest set minunat este cadoul perfect pentru un prieten sau un membru al familiei sau pentru a vă răsfăța! Creează un echilibru între minte, corp și suflet cu acest set de îngrijire Ayurveda de la Rituals.

În plus, cutia de cadou poate fi refolosită, păstrând în ea fotografii, scrisori sau, de ce nu, setul Dvs. de make-up.

Acum ai acest set cu 4 produse la un preț special, de 133,30 RON !

CUMPĂRĂ DE AICI

Lasă un răspuns

×

Salut!

Ai o întrebare? Click mai jos pentru a începe o conversație pe WhatsApp sau trimite un email la contact@oliveslife.ro

×